FRESH GARLIC 500 G PER BAG — Premium Co Groceries

שם בוטני: Allium sativum
שם לועזי: Garlic
שם סיני: Da suan
שם עברי: שום
משפחה: נרקיסיים

 

רקע כללי:

פעילות ידועה בספרות המקצועית:

רכיבים פעילים בצמח:

אינטראקציות, רעילות, תופעות לוואי, אזהרות והתוויות נגד:

בטיחות שימוש בהריון, הנקה וילדים:

איכויות: 

פעילות מסורתית:

חלקי הצמח בשימוש:

אופני נטילה ומינונים:

*מתכון להכנת שום טיבטי מסורתי: 6 ראשים גדולים, (מומלץ להשתמש בשום טרי ולא מיובש). קולפים וכותשים לתוך צנצנת זכוכית עם מכסה אטום. ממלאים כ250 מל' מדיום נוזלי (45% כוהל/55% מים מזוקקים). סוגרים ומנערים כל יום. ממתינים במשך 14-21 יום. לאחר מכן פותחים, מסננים את השום (מסננת צפופה/חיתול בד) זהו מוכן!!! מומלץ לצרוך את השום עם מעט שמן זית/דבש/סילאן או כל נוזל אחר שישמר על רירית מע' העיכול.

מחקרים:

*המידע מתבסס על ספרות מקצועית ואינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי. התכנים נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית, או תחליף להתייעצות עם מומחה. פעילות הצמח אינה מהווה התוויה רפואית ו/או תחליף לכל טיפול רפואי/תרופתי אחר. בכל שאלה רפואית יש להיוועץ ברופא המטפל.

נגישות
עגלת קניות0
אין מוצרים בסל
המשך לקנות
0

הטופס נשלח בהצלחה!